Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Buna dimineata Catalin, buna dimineata tuturor,
In primul rand am facut “corecturile” necesare (dublasem ziua de Miercuri 🙂 }. In al doilea rand, asa cum bine a sesizat Catalin, numai prima noapte pune probleme de cazare / campare.
In opinia mea avem doua optiuni :
1. Gasim cazare in Pardina, situatie in care am evita sa ne mai intoarcem pe Dunare (Bratul Tulcea) dupa vizitarea lacurilor din Delta de Vest. In acest caz ne continuam drumul spre N pe ’36, iesim pe Bratul Chilia si campam / ne cazam in Pardina
2. Ne intoarcem pe Dunare conform traseului propus. In zona Nufaru, pe ambele maluri, sunt doua pensiuni cu ponton. Cei care vor sa se cazeze la pensiune pot sa o faca iar cei care vor sa doarma pe barca au deasemenea conditii (acostare la ponton).
Este vorba de pensiunile Stanca Dunarii si Lotus, daca nu ma insel. Insa in acest caz trebuie facuta rezervare.
Despre Pardina nu stiu nimic. Cand am parcurs “Lungul drum al Chiliei” nu am intrat practic in sat. Am vazut insa, din masina, un fel de camping cu casute la care se muncea inca. Nu stiu daca il renovau sau chiar atunci il construiau. Trebuie verificat daca exista posibilitati de cazare in Pardina.
Toate bune,
Pupezica