Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Salutare tuturor! Ma bucur sa vad ca sunt tot mai multi pasionati de Delta Dunarii, eu sunt un tanar prins cu “microbul” Deltei de 2-3 ani. Am tot studiat postarile facute de Pupezica cu explorarile pe care le-a facut legat de obstacole, blocaje si alte cele si au fost foarte utile si vreau sa ii multumesc!
Ne-ar face placere daca am putea sa ne alaturam voua in expeditia pe care o pregatiti. Dar as vrea sa stiu daca data de 6 mai e batuta in cuie ca data de inceput, ca sa stim cum sa ne organizam intrcat eu si prietenul meu venim de la distanta, Targu Mures respectiv Frankfurt.
Daca mai e loc de inca o barca pe langa voi am dori sa stim mai multe detalii organizatorice.
Salut Valentin. Bine ai venit pe Forum GDD si multumesc pentru cuvintele frumoase si gandurile bune.
Loc pentru inca o barca este cu siguranta. Targu-Muresenii sunt bineveniti impreuna cu prietenii lor din Frankfurt 🙂 . Data de plecare nu o stabilesc eu, o stabilim cu totii de comun acord, intaietate avand cel care a initiat intalnirea si anume Catalin. Dinspre mine, avand un program relativ flexibil, accept orice data de plecare cu conditia sa o stiu inainte cu cel putin o saptamana, daca nu doua.
Intr-un post anterior am propus un traseu, recte un program. Din pacate nu l-a validat nimeni 🙁 … Iarasi, accept orice propunere de traseu, insa… Acum vine un “detaliu” organizatoric important:
– ideal ar fi sa alegem locurile pentru innoptat astfel incat sa-i satisfacem atat pe cei care vor sa campeze sau sa doarma pe barca cat si pe cei care vor sa doarma la pensiune
Asa a fost in cadrul intalnirii trecute si cred ca a fost bine. In rest Valentin, te invit sa pui intrebari concrete vis-a-vis de detaliile organizatorice care te intereseaza. Atat eu cat si ceilalti participanti iti vom raspunde cu bucurie.
Fac o mica recapitulare cu participantii posibili pana in acest moment :
1. Catalin
2. Gabitzu
3. Pupezica + Pilotul
4. Capitan de Cursa Lunga + Victor Petrescu
5. ValentinP
Si mai sunt doi posibil participanti fara barca, dar care isi cauta loc pe barcile noastre :
6. Pya01
Reiterez invitatia catre prietenul Ciby – cel care tace malc 🙂 🙂 🙂 – sa-l ia pe Costinel si sa vina cu barcuta lui. Rog pe cei care au numarul de tel. al lui Catalin – Galati sa-l sune si sa-l invite… Poate i s-a acrit de Forum GDD si nu se mai uita… 🙂