Reply To: Cum intram in Delta pe ape mici ( > + 150 cm la Tulcea)
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Cum intram in Delta pe ape mici ( > + 150 cm la Tulcea) › Reply To: Cum intram in Delta pe ape mici ( > + 150 cm la Tulcea)
Salutari, Pe data de 3 Octombrie am intrat pe canalul Filat fara probleme. Cota la Tulcea era cred in jur de 40 cm la acea data. Sigur se trece fara probleme si la cote mai mici, respectand instructiunile postate de Pupezica. In rest, nu am putut intra pe Iacub deloc si pe Cuibul cu Lebede doar aprox 50m de la intrare. Trecea intre lacurile Lumina si Puiulet nu era practicabila din cauza de apa mica. La fel si trecerea din Macovei in Puiulet. In rest, pe canalul Vatafu, in capatul dinspre lacul Vatafu erau doi mari plauri, la o distanta de cateva sute de metrii unul de celalalt, care obturau aproape complet canalul, dar pe langa care se putea trece prin partea stanga (in sensul de curgere al apei). Trecerile au o latime suficienta pentru o barca medie. Trecerea din lacul Vatafu catre canalul ce duce catre Lumina era practicabila ca de obicei, nu are vreo problema cu apa mica.
Am primit amenda 100 ron pentru campare pe canal Caraorman.