Reply To: Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala › Reply To: Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala
Salutari Cataline de pe meleaguri indepartate …
Te-a suparat intr-atat greseala mea cu afisatul pozelor incat ai renuntat la traseu ??? 😜😜😜
Acum intr-o nota serioasa, multumesc si tie si Gabitzului pt. invitatie. Sper sa putem ajunge macar cateva zile. Nu am mai vazut Delta de ceva vreme … Aproape ca ma doare “lipsa” ei !!!
Pt. a sari niste etape, cheia de bolta a intregului traseu era trecerea din Lacul Rosu in Lacul Puiu. Ultimele doua dati cand am fortat aceasta trecere anul acesta, dintre care o data cu voi, la “Intrunire” 😀 , am gasit-o inchisa. Ai naibii plauri, venisera singuri – singurei tocmai acolo, sa inchida ei trecerea, sa nu pescuiasca cei din Sfantu in lacurile caraormanenilor… 😗
Ca urmare, decat sa riscam cu barcile pline, la inceput de mini concediu o retragere “rusinoasa” , mai bine mergem, asa cum spui si tu, pe traseul clasic. Cu un MARE amendament : in conditiile actuale, eu nu pot trece Uzlina !!! Si dupa parerea mea, nci tu …
Insa se poate devia de la traseul clasic urcand un pic mai mult pe Marea Bucla a Uzlinei, prinzand mestesugit Canalul Filat si iesind apoi pe Litcov, care ne va conduce catre Ceamurlia si apoi Crisan.
Sa ne vedem cu bine !!!
Pupezica & Pilotul