Reply To: Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala › Reply To: Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala
Acum voi posta cateva poze 🙂 de pe Canalul Busurca. Voi initia mai multe posturi pentru a putea da cateva explicatii vis-a-vis de pozele postate.
Pozele sunt din Tura in Delta 2014.05.11 – Japsa Harasimova, “Integrala” Suez si Magistral si Canalul Vatafu – Imputita cand, reamintesc, am parcurs integral Canalul Busurca de la sud la nord, de la intersectia acestuia cu Canalul Vatafu – Imputita (sud) pana la iesirea in Bratul Sulina – Mila 2 (nord).
Galerie de Poze I : Intrarea sudica pe Canalul Busurca din Canalul Vatafu – Imputita
NOTA : Doar pentru o intelegere corecta a poelor si a “directiilor” din care au fost facute, precizez faptul ca, anterior intrarii pe Canalul Busurca, am avut o tentativa, din pacate esuata, de a parcurge Canalul Vatafu – Imputita integral.
Ca urmare, dupa intersectia cu Canalul Busurca care “pleaca” spre nord, mi-am continuat drumul spre est pe Canalul Vatafu Imputita. Dupa intalnirea unor obstacole destul de dificile (plauri), obstacole “asezonate” cu vegetatie acvatica din belsug, m-am intors, luand decizia sa ies prin Canalul Bsurca in Bratul Sulina.
Pozele de la intrarea sudica pe Canalul Busurca sunt facute de pe Canalul Vatafu – Imputita venind de la est catre vest.
In ultimele poze (cele cu motorul barcii) se vede intrarea pe Canalul Rosu – Imputita, aflat practic in continuarea Canalului Bursuca. Intersectia este sub forma de cruce : de la vest la est avem Canalul Vatafu – Imputita, spre nord avem Canalul Busurca iar spre sud avem Canalul Rosu – Imputita