Reply To: Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala › Reply To: Traseu SPECTACULOS de la Sulina pe Lacul Erenciuc prin Delta Centrala
@ Byteworks : Sigur ca DA, de aceea mergem “acolo”… altfel nu am mai fi “scotocitori” ai Deltei (exploratori suna cam pompos 🙂 ), nu ? 🙂
Eu am parcurs Delta Centrala in ultimii doi ani (2014 si 2015) de mai multe ori. Informatiile din turele precedente anului 2014 consider ca nu mai sunt relevante pentru subiect. Dintre toate turele noastre din Delta Centrala, am selectat cateva in care am parcurs trasee care acopera portiuni din traseul lui Catalin. Acestea sunt :
2. Tura in Delta 2014.06.08 – Inconjurul Padurii Letea pe ape neumblate
3. Tura in Delta 2014.10.19 – Delta Centrala : Lacurile Bijan (Vatafu), Lumina, Puiu si Erenciuc
4. Tura in Delta 2015.05.06 – Intrunire in Delta Dunarii 2 – Ziua 3 – De la Letea la Sfantu Gheorghe
Am postat link-uri catre aceste ture deoarece ele contin un cod 🙂 : acolo unde m-am intors din drum inseamna ca n-am putut sa trec, depunand toate eforturile 🙂
NOTA: Cauza principala care m-a impiedicat sa trec : PLAURII