Reply To: Sfaturi si sugestii pentru cateva zile de vacanta in Delta Dunarii
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi si sugestii pentru cateva zile de vacanta in Delta Dunarii › Reply To: Sfaturi si sugestii pentru cateva zile de vacanta in Delta Dunarii
Din pacate (aviz “amatorilor” de “portare” de pe un sistem pe altul), intampin o serie de dificultati tehnice ingrozitoare in urma portarii GDD-ului de pe Windows pe Linux. Pe aceasta cale, fac un apel “meseriasilor” in WordPress si Linux, daca vor, sa ma ajute… Acum am o problema de encoding. Dar sa nu divagam …
Prietena noastra Irina a raspuns apelului meu si si-a creat cont pe GDD. A reusit fara probleme. Insa a incercat sa posteze pe Forum GDD insa nu a reusit.
Buna ziua,
Desi am incercat de cateva ori din pacate nu reusesc sa urc mesajul in topic-ul de pe site. Atasat va trimit un print screen.
NOTA : Va rog sa ma informati toti cei care aveti dificultati in cazul postarii pe Forum GDD.
Raspunsul meu a venit prompt :
Ok, sunt niste probleme tehnice aparute in urma portarii de pe Windows pe Linux. Imi pare rau.
Voi incerca eu sa initiez topicul si va dau de stire.
Toate bune,
Pupezica
Fara a persifla, satula de amanarile mele “tehnice”, prietena GDD Irina m-a intrebat frust :
Se poate sa imi dati raspunsurile pe mail si ulterior cand merge sistemul sa postam dialogurile?
M-am pus pe scris, pe mail, avand totusi acordul de principiu de a posta dialogurile …