Reply To: Sfaturi pentru o vacanta la Sf. Gheorghe
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru o vacanta la Sf. Gheorghe › Reply To: Sfaturi pentru o vacanta la Sf. Gheorghe
Salut Cypsu si scuze ca am “abandonat” un pic acest topic. M-am concentrat pe “proiectarea” turei. Dar revin …
Codalbii i-am vazut pe Canalul Zaton-Buhaz, in cadrul Integralei.
In Sfantu Gheorghe, pentru papa bun si cazare decenta cu baie in camera ai contactul la mine pe GDD – Posibilitati de Cazare – Cristi . Este un tip absolut deosebit. Daca faci un deal cu el, poti sa fii sigur ca si-l respecta. El poate sa-ti aranjeze tot ceea ce ai nevoie in Sfantu : cazare (la el), masa (in vecini), plimbari, etc. Il recomand cu toata caldura.
Pentyru optiuni de plimbare in Sfantu Gheorghe poti sa te inspiri din turele noastre. In plus este un traseu prin Melea, traseu inaccesibil noua din cauza pescajului.
Toate bune,
Pupezica
P. S. Asa se spune, ca sunt codalbi pe Erenciuc. Personal n-am vazut niciodata, niciunul. Se spune ca cuibaresc in Padurea de Arini Negrii de la intrarea pe lac, de pe canal.