Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1)
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1)
Ganduri dupa Tura I – Intrunire in Delta Dunarii 2 sau 2015 nr. 1 …
A fost o tura superba, plina de inedit si de voie buna. In opinia mea, toti participantii s-au simtit bine si si-au atins obiectivele, atat pe cele individuale cat si pe cele comune grupului. Neatingerea unora dintre obiectivele propuse in faza de “proiectare” a turei (ex. Bisericuta din Inima Deltei) a fost facuta in mod deliberat, tot de comun acord.
Suntem absolut convinsi ca fiecare dintre participanti (inclusiv noi – Pupezica & Pilotul) a vazut ceva nou si si-a imbunatatit macar un pic cunostintele despre Delta. La finalul INTRUNIRII a fost realizata chiar si o “performanta” – parcurgerea Integralei Zaton – Buhaz, intr-un cadru un pic mai restrans deoarece o parte dintre participanti au fost nevoiti sa se retraga din motive obiective legate de consumarea timpului fizic alocat turei 🙂 🙂 🙂
Am stat o saptamana pe ape leganate, ne-am bucurat de natura, de liniste, de soare, de pasari. Am vazut multe pasari, atat cuibarind cat si pe cele mai “harnice” care au deja puisori. Am reusit sa vedem chiar si niste perechi de lopatari si doua perechi de codalbi !!! Ne-am bucurat timp de o sapatamana de tot ce are Delta Dunarii mai frumos.
Acum, ajunsi deja acasa, deja asteptam propuneri pentru urmatoarea INTRUNIRE !!! 🙂 🙂 🙂