Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1)
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1)
Buna dimineata si salutare tuturor
Eu as spune sa ne vedem pe apa si dupa aceea sa incepem sa sunam … gazdele pentru camere suplimentare. De ce ? … Eu si cu Pilotul vom incerca sa dormim pe barca, sa zicem o zi da, o zi nu. Evident, Pilotul hotaraste daca incepem … cu da sau cu nu. 🙂 🙂 🙂
@ Catalin (Republicii) : Multumesc pentru lamuriri. Eu am fost pe intrarile de la Farul Vechi doar din Dunare pana in Golful Musura, fara sa intru. Pe acest sector sunt perfect navigabile. Mai departe, in Golf, nu stiu. Asa cum am mai spus, intrarea pe sub Podul de Metal am parcurs-o de cateva ori venind din Golful Musura. Are apa mica incepand cu cca 150 – 200 m venind dinspre larg. Cand treci de fultanele de stuf premergatoare intrarii pe canalul propriuzis, lucrurile se “calmeaza”.
Daca nu obtinem de la vreun localnic o informatie clara legata de nivelul apei acum, pe ape crescute, asa cum a spus Catalin vom veni din Letea pe Canalul Cardon (Barbosu, Nuferi).
Daca avem chef eventual inchiriem din Sulina o barcuta locala cu ghid 🙂 care sa ne arate Insula cu Pasari !!! 🙂
Toate bune,
Bogdan