Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1)
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 2 sau(2015 nr,1)
Dragii mei prieteni,
Asa cum este configurata, tura poate fi intrerupta oricand : Mila 23, Sulina, Sfantu … daca trage pestele, daca ne plictisim de condus barca, daca este vreme proasta.
Nu ne obliga nimeni sa parcurgem fix 315 km in Delta, legat, intr-o singura tura. Nu avem alta miza decat aceea de a ne simti bine si de a socializa pe ape leganate. Asa ca nimeni nu trebuie sa-si faca probleme din aceasta pricina.
Cu voia voastra, ridic doua probleme, niciuna din ele nefiind critice :
1. Problema cazariii / mancarii
2. Problema “umanitara”
Am vazut, pe parcursul postului, ca sunt colegi de-ai nostri care cunosc gazde prin Mila, Letea, Sf. Gheorghe. Dupa ce se stabileste data turei, ii rog sa vorbeasca pentru cazare, recte pentru mancare. Aproape in nici una dintre aceste locatii eu nu cunosc gazde “valabile” care sa ne ofere serviciile solicitate.
Problema “umanitara” se rezuma la a duce ceva alimente de baza Parintelui Ioanichie (Bisericuta din Inima Deltei) sau poate fi extinsa, putem duce ceva materiale la Scoala din Letea : caiete, creioane colorate, ghiozdane, etc.
Daca achieseaza cineva la aceste propuneri, rog sa se manifeste pe Forum GDD pentru detalii.
Stima,
Bogdan