Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta › Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Este absolut fantastic ce ati facut si volumul de munca este impresionant!
Multumesc mult de tot.
Am nevoie de un ragaz de o zi, doua sa pot sa ma familiarizez mai bine cu toate locurile de pe harta. Dupa, as mai vrea sa mai revin cu unele intrebari.
In rest, sunt complet edificata in ceea ce priveste aspectul costurilor.
Sper sa gasesc oameni disponibili sa faca turele lungi. Stiu ca e foarte important sa ai un barcagiu experimentat. Am fost in 2006 intr-o tura cu un inginer de la Institutul Delta Dunarii, pe la Caraorman, pe Casa Rosie, Periprava si pe la Letea si stiu ce poti vedea cand mergi cu cineva experimentat fata de excursiile pe care le-am facut pe la Sulina sau Sf. Gheorghe.
Cred ca este foarte util ca mi-ati dat atat de multe indicatii pentru navigare pentru ca in planurile de viitor este si o barca. Poate ca la anul, tura va fi facuta cu barca proprie.
Nu in ultimul rand, voi populariza cat se poate de mult acest site si acest forum.
Pe curand,
Ioana