Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta › Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Multumesc mult!
Ce e Canalul Bibanilor? :)…e plin de bibani? Are un nume foarte atragator.
Daca se poate, va rog sa mai punctati pe traseu locuri bune de pescuit. Cum ati amintit si de km 18. Abia astept detalii si despre partea aia de traseu.Pe curand
Ioana
Canalusul Bibanilor estre un canal extrem de scurt care face legatura dintre nordul Lacului Uzlina si sudul Lacului Isacova. Aici se gaseste o harta, sa spunem un pic mai clara : Delta Centrala – Lacul Uzlina.
Aproape de fiecare data cand l-am parcurs, am intalnit cel putin cate o barca cu pescari care dadeau la biban… de aici si numele. Personal, nu stiu daca am prins acolo bibani pentru o saramura, in total.
Cat despre locurile de pescuit, reamintesc faptul ca nu sunt pescar, doar “cochetez” cu ideea :-). Avand in vedere faptul ca vei fi de fiecare data cu oameni ai locului in barca, te vor indruma ei unde sa te opresti sa pescuiesti si unde nu.
Referitor strict la bibani, sansa cea mai mare de a gasi bibani este la confluenta canalelor sau a lacurilor (cazul Canalusului Bibanilor), acolo unde “se amesteca apele”. Aceasta “informatie” trebuie luata numai ca si o consideratie personala 🙂 .