Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta › Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Buna Ioana, am de facut de la inceput cateva precizari.
1. Tura ta este fff grea, in sensul ca sunt putini oameni care pleaca in Delta fara barca, depinzand de altii.
2. In Mahmudia nu ai ce sa faci mai mult de o zi (sa vizitezi). Masina ai unde sa ti-o lasi in siguranta in Mahmudia.
3. Iti voi da contacte in fiecare locatie, insa “negocierea” iti apartine. Te-as sfatui sa o faci telefonic, before…
4. Iti voi da public “o cotatie de pret aproximativa” … pentru fiecare etapa. Daca in urma “negocierilor” nu vei obtine rezultatul scontat, nu este vina mea.
5. Contactele pe care ti le dau nu sunt “fratii” mei… nu raspund pentru ei.
6. Iti voi configura un traseu a carui “urma” GPS iti va permite sa nu fii inselata.
7. Maine incep descrierea…. Avem ceva timp.
8. Voi “scrie” si despre ceva “costuri aproximative”. Nu raspund pentru ele. Le poti considera “costuri maximale”. Costurile reale DEPIND EXCLUSIV de negocierea ta … telefonica.
9. Disponibilitatea “contactelor” depinde EXCLUSIV de negocierea ta telefonica.
10. “Negocierea ta telefonica” trebuie sa se bazeze pe date CONCRETE si pe… vointa / puterea ta de “convingere”
Vei avea parte de cel mai minunat “concediu” in Delta. Te asigur … Urmeaza-mi doar … “ruta”.