Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta › Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul prompt.
1. Cazare fara campare. Cazarea poate fi si la localnici dar sunt de preferat pensiunile/hotelurile cu restaurant si ceva dotari. De exemplu frigiderul este un obiect de dorit mai ales pentru rame dar si pentru bere.
2. Va fi o singura persoana.
3. Sa spunem o geanta mare, volum 80l, grea, cu accesorii peste si o geanta 40-50l usoara cu haine. In jur de 3 huse de pescuit, marisoare si grele. Plus alte cateva bagaje (rucsac mic, frigorifica mica soft, etc)
4. Masa la pensiuni/hoteluri (de preferat primele) sau la localnici. Niciun fel de sursa proprie de hrana. Nici macar pestele prins :).
5. Mahmudia si Sf Gheorghe sunt cunoscute si verificate, Erenciuc si Uslina sunt descoperite cu Google Maps. Se doreste o excursie de re(cunoastere) in vederea altor calatorii mai specifice. Orice sugestie la capitolul acesta este binevenita. Pescuitul este doar un pretext nu scopul excursiei.
6. Intre 19 si 31 august. Datele nu sunt inca fixate dar vor fi in cateva zile.
7. Accesul se face cu masina care se lasa la Mahmudia in parcare.
Mie ideea cu GPS-ul mi se pare foarte buna, mai ales ca suna a expeditie. Insa cel care pleaca are un blackberry…deci nu stiu daca sunt compatibile aplicatiile. Cred ca nu.
Eu insa o sa imi fac contul si o sa incerc sa ma documentez pe tema asta.
Va multumesc inca o data si abia astept sa citesc ce-mi veti scrie.
Ioana