Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta › Reply To: Sfaturi pentru un concediu de 9-10 zile, fara barca, in Delta
Va adresez mai intai cateva intrebari punctuale, pentru “clarificarea” mea :
1. Campare sau cazare ??? Ori veti adopta o solutie combinata ?
2. Cati veti fi in grup ? Este foarte important in ceea ce priveste transportul / barcagiul.
3. Nivelul de echipare = o estimare grosiera a “volumului” / greutatii bagajelor, cumulat.
4. “Masa ” este din “rezerve proprii” sau veti vrea sa mancati pe la localnici, pensiuni, etc… ?
5. “Punctele fixe” pe care le-ati ales sunt “obtinute” in urma unui research propriu, v-au fost sugerate… cum le-ati stabilit ?
6. Estimare a datei de plecare in Delta
Dupa ce imi veti putea raspunde la aceste intrebari, va voi configura un traseu (inclusiv o “urma” GPS), cu explicatii cu tot. Dar, ca sa “vorbim aceeasi limba”, va recomand sa va faceti cont pe ViewRanger, o aplicatie GPS free pentru Smartphone (IPhone, Android, Symbian). Pentru PC, ViewRanger-ul este in fapt un site. Daca nu va descurcati cu utilizarea aplicatiei GPS / site-ului ViewRanger, dati-mi de veste si va ghidez.
Toate bune,
Pupezica