Reply To: Delta de Sud – Canalul Solomon
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Delta de Sud – Canalul Solomon › Reply To: Delta de Sud – Canalul Solomon
Quote from Pupezica on September 15, 2013, 08:33
…
Inca o intrebare : Pensiunea aceea de la intersectia Dunavatului cu cele 2 Centuri ale Razelmului (cea nordica spre Lipoveni si cea sudica spre Mustaca) o numiti voi… “Dunavat 1″ ???Pun si cateva poze:
…Nu stiu unde ai facut aceste poze, dar nu este pensiunea la care ma gandesc eu, amplasata cateva sute de metri mai in aval de intersectia de care vorbesti, pe malul stang si al carei nume nu il cunosc. Pe Google Earth sunt cateva poze de unde poti vedea cum arata. Este mult mai ingrijita decat cea prezentata de tine iar numele in unele poze este Dunavat 2. Cand am trecut prin zona era amarat in fata ei un vaporas cu numele Raureni, care de altfel apare si in poze. Dar eu din 2010 n-am mai fost pe acolo. Totusi in pozele tale nu apare cladirea din lemn iar pe marginea canalului sunt salcii despre care eu stiu ca nu prea exista in acea locatie.
Salut Ciby, am verificat : pozele sunt facute pe Dunavat, la intoarcerea de pe Razelm (din gura Razelmului 🙂 ). Atasez si o harta obtinuta prin incarcarea turei pe Google Earth. Se vad si coordonatele si complexul. Despre acest complex intreb eu.