Reply To: Delta de Sud – Canalul Solomon
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Delta de Sud – Canalul Solomon › Reply To: Delta de Sud – Canalul Solomon
Draga Alex1958 si draga Ciby, cu ajutorul vostru am reusit sa finalizez descrierea Canalului Solomon in cadrul Ghidului Deltei Dunarii.
Descrierea aceasta se gaseste aici : Delta de Sud – Canalul Solomon
In paginile 3, respectiv 4 sunt doua galerii de poze, prima din timpul parcurgerii Canalului Solomon de la N la S, cu intrare din Dunavat si iesire in Mustaca, a doua galerie are poze din timpul parcurgerii Canalului Solomon in sens invers, cu intrare din Mustaca si iesire in Dunavat.
In timpul parcurgerii Canalului Solomon de la S la N, la intersectia cu Canalul 5, am tinut-o pe drept inainte spre nord, asa ca am dat de statia de pompare de care aminteati voi (poze din belsug). Apoi m-am intors pana la intersectia cu Canalul 5 si am luat-o catre NV, iesind in Dunavat.
Inca o intrebare : Pensiunea aceea de la intersectia Dunavatului cu cele 2 Centuri ale Razelmului (cea nordica spre Lipoveni si cea sudica spre Mustaca) o numiti voi… “Dunavat 1” ???
Pun si cateva poze: