Reply To: Delta de Sud – Canalul Solomon
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Delta de Sud – Canalul Solomon › Reply To: Delta de Sud – Canalul Solomon
Tura in care am parcurs Canalul Solomon este aceasta : Tura 06.10.2012 – Delta de Sud, Canalele Lipovenilor, Dunavat, Cocos si Mustaca, cu intrare in Lacul Gorgostel pe intoarcere
Revin cu poze.
P. S. M-am uitat pe Google Earth… surprinzator, nici o japsa. Insa eu am trecut printr-o japsa. Voi cauta poze.
Ma … auto – citez… 🙂 🙂 🙂
Domnule Ciby = memorie de elefant !!! 🙂 🙂 🙂 AVETI DREPTATE !!! Pe Solomon nu este nici o japsa !!! Japsa este cu un “etaj” mai jos, intre Dunavat si Mustaca… pe un canal inca nefigurat pe Harta Detaliata a Deltei Dunarii !!!
Alta informatie… Tura a fost parcursa pe 06.10.2012… pe o cota de + 66 cm la Tulcea, ceea ce inseamna ca acel Canal Solomon este perfect dragat !!! Nu-mi gasesc insemnarile despre sondarea cu ghiondirul dar… din poze vad si din aduceri aminte, l-am parcurs INTEGRAL in glisare.
Subiectul, cu acordul Dvs. Domnilor (Alex1958 si Ciby), merita dezbatut… asa am descoperit INCA UN CANAL NOU care nu este figurat pe Harta detaliata a Deltei Dunarii.