Reply To: "Rutabila" Deltei Dunarii
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Dezbateri privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii › "Rutabila" Deltei Dunarii › Reply To: "Rutabila" Deltei Dunarii
Asa e, este foarte dificil daca nu imposibil sa se calculeze adancimea apei intr-un set suficient de puncte, metoda buna este aceea de a specifica penteru fiecare portiune accesibilitatea pe abe mici, medii si mari, pe langa celelelate criterii amintite de tine.
Despre harti: OSM are un suport mult prea minimalistic pentru “waterways” = cai navigabile si nu se poate ruta simplu; Garmin are ceva mai mult dar tot insuficient, se face rutabil cu usurinta dar fara criteriile necesare.
Orice rezolvare care implica re-desenarea unei harti implica o munca uriasa, cu un rezultat insuficient de flexibil, greu de intretinut.
Eu as zice pas la aceasta metoda.
M-am gandit insa la o metoda mult mai eficienta care foloseste ca suport o harta oarecare, pentru inceput sa zicem Google Maps cu imagini satelitare si/sau OSM, sau orice alta harta care are un API corespunzator (vom abstractiza codul astfel incat sa putem alege usor alta harta) … mai departe la telefon sau chiar aici daca crezi ca putem dezvalui metoda.
Cred ca poti extrage adresa mea de email de aici, da un semn si raspund.